четвер, 2 травня 2024 р.

ВЕЛИКОДНІ ДЗВОНИ УКРАЇНИ

  
   Великдень - найбільш значуще і найочікуваніше кожним християнином свято, що оспівує воскресіння Ісуса Христа та символізує відродження й оновлення світу, перемогу добра над злом, віри над силою, життя над смертю.
  У цей найсвітліший день віряни з відчуттям радості та умиротворення душі відвідують святкові богослужіння, освячують паски, крашанки та інші страви до великоднього столу.
  У переддень світлого свята Великодня у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ відкрито виставку-інсталяцію "Великодні дзвони України".
    На виставці представлена література про великодні традиції, звичаї та обряди українців, книги з народознавства, а також пісенні та поетичні збірки українських авторів.
  Окрасою виставки є вишивані великодні рушники та розмаїття декоративних прикрас майстерно створених нашою співробітницею, комендантом  Г. М. Савуляк.
   У день світлого Воскресіння Христового вітаємо всіх наших користувачів зі святом. Бажаємо  миру, душевної чистоти і гармонії, добробуту та терпіння. Нехай Воскреслий Христос усіх нас наповнить добром і миром, укріпить віру, подарує надію та впевненість, додасть наснаги для майбутніх звершень. 
   Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Немає коментарів:

Дописати коментар