вівторок, 30 квітня 2024 р.

ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ БІБЛІОТЕК ЗФПО

  26 квітня 2024 року відбулося методичне об'єднання бібліотечних працівників ЗФПО Тернопільської області. Модератором заходу виступив Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв. Семінар відбувався в онлайн-форматі з використанням платформи Google Meet і розкривав тему "Інноваційна діяльність бібліотек ЗФПО".
  Із вітальним словом до присутніх звернувся  заступник директора з навчальної частини Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв Денис Сергієв, який привітав учасників семінару, побажав плідної роботи і наголосив на ролі бібліотек у навчальному процесі. 
   Про значення бібліотек ЗФПО у забезпеченні інформаційної бази навчально-виховного процесу акцентувала у своєму виступі Ірина Лещик, методист Ради директорів ЗФПО Тернопільської області.
     На семінарі розглядалися такі важливі теми сьогодення як патріотичне виховання здобувачів освіти в умовах війни, тенденції розвитку та використання автоматизованих бібліотечних інформаційних систем у бібліотеках, організація роботи електронного каталогу, проєктний менеджмент бібліотек закладів фахової передвищої освіти.
   Підсумовуючи сказане на заході, голова методичного об'єднання бібліотечних працівників ЗФПО Світлана Николишин ще раз зауважила на особливостях,  перспективах розвитку і проблематиці проєктного менеджменту у бібліотеках навчальних закладів.
   Завершився  семінар словами подяки організаторам та побажаннями здоров'я, миру та перемоги Україні.



Немає коментарів:

Дописати коментар