четвер, 26 вересня 2024 р.

БЕЗЦІННЕ СЛОВО - МИР


    21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру, встановлений як свято Генеральною Асамблеєю ООН. Основна мета якого - об'єднання людства заради побудови мирного майбутнього. У цей день закликають до глобального припинення вогню і відмови від насильства запропонувавши всім народам та державам дотримуватися припинення військових дій на цілу добу.      
    Із нагоди відзначення Міжнародного дня миру у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ, спільно зі студентами груп Б-21 та О-21( куратор Кріль Л.В.), проведено усний журнал "Безцінне слово - мир".
  Ведучі заходу Гладиш Крістіна, Луців Ольга, Канюка Марія та Москович Анастасія, перегортаючи сторінки усного журналу, ознайомили присутніх з історією започаткування і відзначення свята, розкрили важливість збереження миру в усьому світі та закликали розуміти і поважати один одного, жити у злагоді та мирі.
    Пісня "Намалюю" у виконанні Панчук Діани вдало доповнила мету заходу - прагнення до миру в Україні.
   Найвищу цінність миру сьогодні відчуває кожна українська родина. Адже за право жити у власній державі триває жорстока війна з 2014 року. Біль втрат, розруха, голод та особистий досвід воєнних подій змушує нас усвідомити та зрозуміти, що найціннішим є людське життя, мир, свобода, повага і спокій для кожного з нас та всіх людей на Землі.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар