понеділок, 3 жовтня 2022 р.

МИ ЗА МИР

                                  

   Щорічно 21 вересня весь світ відзначає Міжнародний день миру. Цей день ООН оголосила як день припинення вогню та відмови від насильства, щоб змусити людей не тільки задуматися про мир, але й зробити щось заради нього.
  У сучасному світі мир – це найбільша цінність для кожної людини. Для декого – це повсякденна реальністьі безцінний дар миру може особливо і не помічатися, проте для багатьох людей – це казкова мрія. Особливо значимим прагнення до миру для нас, українців, є з 2014 року, коли Росія розпочала війну проти України, а з 24 лютого 2022 року російські війська розпочали широкомасштабний геноцид українського народу.
  Про важливість збереження миру в усьому світі, виховання патріотизму та гуманізму, любові до Батьківщини та усвідомлення вартості людського життя в бібліотеці Гусятинського фахового коледжу, спільно із студентами 13 групи (  куратор Панчук Г.М.), проведено усний журнал “Ми за мир”.
  Ведучі Беседін Данило та Любий Андрій ознайомили присутніх з історією відзначення Міжнародного дня миру, навели документальні факти та наголосили на значенні миру для всіх людей на Землі.
  Поетичні рядки, прочитані Бойцівим Михайлом, вдало доповнили і підкреслили необхідність збереження миру на Землі.
  Студенти ознайомилися з книжковою виставкою  Україна бажає миру та зробили на пам'ять світлини.

  



Немає коментарів:

Дописати коментар