понеділок, 17 жовтня 2022 р.

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

  Свято працівників харчової промисловості в Україні встановлено у 1995 році. Із тих пір його відзначають кожну третю неділю жовтня.
  Харчова промисловість України - це тисячі великих, середніх та малих підприємств різної форми власності, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції. Завдяки їм на полицях наших супермаркетів панує розмаїття напоїв, мясних і молочних продуктів, хлібобулочних виробів, консервів та солодощів.
  Лаборанти, технологи, майстри та робітники щодня працюють над тим, щоб забезпечити людей якісними і смачними продуктами.
   Серед них і випускники Гусятинського фахового коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя.
 Шановні викладачі, студенти та випускники коледжу від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом - Днем працівників харчової промисловості.
  Зичимо Вам міцного здоровя, миру, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай Ваша праця гідно оплачується, а в домівках панує любов, злагода і взаєморозуміння, життя буде солодким без гірких і гострих спецій, переповнене позитивними та незабутніми моментами.
  Запрошуємо на перегляд  книжкової виставки Харчові технології - професія на всі часи, яка експонується у читальній залі бібліотеки коледжу.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар