пʼятниця, 28 травня 2021 р.

ЗА ХМАРОЮ ТЮТЮНОВОГО ДИМУ



Цигарка - ворог для твоїх думок,
Зруйнує все в тобі - і навіть мрії.
Вона призводить до тяжких хвороб
І на майбутнє не дає надії.


  31 травня в Україні  відзначають Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. Проблема куріння - одна з основних проблем людства. На сьогодні курців стає все більше. Вони отруюють себе сигаретним димом, а також впливають на оточення. Адже стояти поруч з курцем і вдихати пари сигарет - не менш шкідливо, ніж палити самому.
 Зараз в Україні і всьому світі проводяться різноманітні акції проти паління, що дозволяє зменшити кількість курців та зробити впевнений крок до здорового життя.
  Долучилася до цієї акції і бібліотека Гусятинського фахового коледжу ТНТУ, яка спільно із  студентами  12-ї групи (куратор Олексюк Л.Ф.) провела виховну годину  “Не спалюй своє майбутнє”.
  Учасники заходу Варшавський Пантелеймон, Галябарда Христина та Стецюк Тарас акцентували свої виступи на активному поширенні тютюнопаління у молодіжному середовищі, наводили  приклади із життя курців, а також доводили, що бути здоровим – модно, стильно, красиво. Бо здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до різних можливостей: прагнути і досягати, мріяти і  розвивати себе.
  Для тих студентів, які ще вагаються чи кидати палити, бібліотекарі  організували акцію “Міняй цигарку на цукерку”, пропонуючи поміняти цигарку на цукерки, а також рекомендували утриматись у цей день від паління, інформували про шкідливий вплив тютюнопаління на організм.
  Доповненням заходу стала книжкова виставка “За хмарою тютюнового диму”.









Немає коментарів:

Дописати коментар