середа, 20 вересня 2023 р.

МИР У ТВОЇХ РУКАХ


   21 вересня - Міжнародний день миру, який встановлено, як свято Генеральною Асамблеєю ООН. Основна мета цього свята привернути увагу до проблем миру на Землі. У цей день закликають усі країни світу до припинення військових дій та відмови від насильства на цілу добу.
   Прагнення до миру в Україні - це усвідомлена мета кожного українця, адже за право жити у власній державі триває жорстока боротьба з 2014 року. Смерть, розруха, голод, неймовірні людські страждання люди відчувають на собі до сьогоднішнього дня.
   У рамках відзначення Міжнародного дня миру в бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ, спільно зі студентами групи Т-31 (куратор Ляхта О.В.), проведено усний журнал Мир у твоїх руках.
    Кожна сторінка журналу, яку перегортали ведучі заходу Пожарнюк Вероніка, Грицина Наталія, Нечай Іван та Каракуля Данило, розкривала важливість збереження миру в усьому світі, закликала берегти його і робити все для того, щоб не було війни.
  Бібліотекар Шевчук А.П., підсумовуючи почуте на заході, ще раз наголосила, що ніщо не змушує людину так глибоко усвідомлювати всі переваги мирного життя, ніж особистий досвід воєнних подій, та зрозуміти наскільки важливими є мир, свобода, добро та спокій для кожного з нас.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар