четвер, 2 березня 2023 р.

ЕТИКА ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ

   Спілкування - найбільша потреба в житті кожної людини, її радість і біль. Багатогранне, як саме життя, воно весь час нас супроводжує: від народження і до останнього подиху.
    Людина, яка не здатна спілкуватися, є нещасливою сама і завдає болю своїм ближнім.
    У наш час усе більшої популярності набуває ділове спілкування.
  Студентська молодь, яка закінчує навчання, готується активно включатися у різні сфери ділового життя. Але потрібно докласти чимало зусиль, щоб засвоїти норми  етики, впровадити їх у ділові стосунки, спілкування, щоб можна було жити гідно. Хотілося б допомогти молоді, яка починає самостійну діяльність у розв’язанні проблем спілкування з іншими й ставлення до інших з повагою. Це важливо для розвитку особистості, її самореалізації в житті.
  Із цією метою бібліотека Гусятинського фахового коледжу ТНТУ спільно із практичним психологом коледжу Ляхтою О. В.  провели  виховну годину “Етика ділового спілкування”.
  Студенти груп М-21 та Т-21 (куратор Ляхта О.В.) у своїх виступах розкрили питання   психології та етики ділового  спілкування,  культури і техніки спілкування, обговорили етичні норми в діловому спілкуванні,  зачитали шість заповідей ділового етикету .
  Присутні на заході переглянули відеопрезентацію “Культура віртуального спілкування” та ознайомилися з літературою, представленою на книжковій виставці “Етика ділового спілкування”.
  Знання про особливості спілкування для кожного, хто їх засвоїть і зуміє застосовувати на практиці, стануть ”кермом і вітрилом”, які допоможуть гідно жити та ефективно спілкуватися, духовно зростати самим і допомагати цьому іншим.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар