вівторок, 21 лютого 2023 р.

ПАМ'ЯТАЙ, УКРАЇНО, СВОЇХ ГЕРОЇВ



   Щорічно 20 лютого в Україні у глибокій жалобі вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні - українців, які загинули, відстоюючи честь, гідність та свободу, виборюючи право жити у вільній Європейській державі.
   Події 9-річної давності змінили хід історії нашої країни та показали світові всю силу, стійкість і незламність нашої нації. Саме на Майдані народилася Україна ХХІ століття.
   Пригадаймо як усе починалося...
 ”Дух нескореної волі, - під такою назвою бібліотека Гусятинського фахового коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя, спільно зі студентами 12 групи (куратор Стельмащук Л.В.), провела вечір-реквієм, приурочений цій даті.
  Ведучі вечора Нахім Владислав та Слабіцький Андрій своїми розповідями пригадали трагічні події 2013-2014 років, що відбувалися в Києві. Зворушливі поетичні рядки,  прочитані  Гривнак Назарієм, Дорошак Антоном, Дейкало Владиславом, Квятковський Романом та Фітькайло Павлом, торкнулися душі і серця кожного з присутніх на заході.
  Хвилиною мовчання, під мелодію пісні Плине кача…, студенти вшанували память Героїв Небесної Сотні та всіх, хто загинув у боротьбі за Україну.
   Завершенням заходу стала щемлива пісня Янголи (слова та музика Юлії Фурдуй) у виконанні Панчук Діани та відеопрезентація ”Небесна Сотня.
 Память про жертовність, героїзм і патріотизм Героїв Небесної Сотні додає нам сил і впевненості у боротьбі за волю і незалежність України.
  Безмежна шана і честь кожному, хто захищає Україну на фронті. І вічна память тим, хто у цій боротьбі віддав найцінніше - своє життя.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар