четвер, 29 листопада 2018 р.

ПЕРЕКРЕСЛЕНЕ ЖИТТЯ

  Ð£ Луцьку під час безкоштовного медогляду у однієї людини виявили СНІД. ВІДЕО
   1-го грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.
  Поширення ВІЛ/СНІДу в Україні почалося у 1987 році, а за останні роки різні верстви населення, передусім молоді, охопила широкомасштабна епідемія. Темпи розповсюдження ВІЛ-інфекції серед країн Європи найвищі в Україні.
  Щоб застерегти молодь від цієї небезпечної хвороби бібліотекою  Гусятинського коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя було організовано зустріч студентів 13-ї групи з лікарем - інфекціоністом О.Д. Дунець. Оксана Дмитрівна  у доступній формі, приводячи приклади з життя, розповіла про ВІЛ та СНІД про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається.
  Підсумовуючи захід, бібліотекар коледжу Ганна Городівська, наголосила про необхідність кожної людини усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї недуги.
       У бібліотеці коледжу розгорнуто виставку матеріалів під назвою "Молодь за життя без СНІДу"

                           








   

Немає коментарів:

Дописати коментар