вівторок, 21 листопада 2023 р.

РАЗОМ МИ СИЛЬНІ!

        21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи.
    Минає десять років відтоді, як у центрі Києва зібрався Євромайдан, який згодом переріс у Революцію Гідності. Українці вийшли на протест, щоб захистити свої права та європейський вибір. Своєю жертовністю, а  хто і власним життям, вони вибороли право жити у вільній, демократичній та незалежній державі. Це одна з найтрагічніших сторінок новітньої історії України.
    Із нагоди цієї дати у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ відбувся тематичний вечір Разом ми сильні, учасниками якого стали студенти 11 групи (куратор Древняк Л.Я.)
   Здобувачі освіти Біланюк Інна, Гевак Евеліна, Дуда Анастасія, Ненюк Тетяна та Мартинюк Вероніка розповіли про доленосні події 2013-2014 років, про значення Євромайдану, який став мірилом людяності, солідарності та братерства навколо спільної мети.
     На  заході прозвучали вірші та пісня Герої не вмирають у виконанні Панчук Діани.
   Пригадуючи події 10-літньої давності, ми вшановуємо память про тих, завдяки кому наш європейський вибір є реальністю, усіх, хто віддав за нього життя, усіх, хто, незважаючи на небезпеку, заявив на Майдані про право українців бути європейською нацією, усіх, хто і сьогодні боронить мир і спокій в Україні.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар