середа, 12 квітня 2023 р.

Пріоритетні напрямки діяльності бібліотеки ЗФПО в реаліях сучасності


  23 березня 2023 року у дистанційному режимі відбулося методичне засідання бібліотечних працівників закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області на тему: "Пріоритетні напрямки діяльності бібліотеки ЗФПО в реаліях сучасності".  Модератор заходу - Борщівський агротехнічний фаховий коледж. 
   Із вітальним словом до учасників засідання звернулись в.о. Борщівського агротехнічного фахового коледжу Ігор Блозва та методист Ради директорів ЗПФО Тернопільської області Ірина Лещик.
    На семінарі обговорювалися питання:
- дієві функції роботи бібліотеки закладу освіти у світлі інтелектуального і культурного розвитку студентської молоді;
-роль бібліотеки в акредитації освітніх програм, у забезпеченні та вдосконаленні якості навчання за акредитованими освітніми програмами;
- номенклатура справ у бібліотеці: правила її ведення;
- особливості реєстраціїта списання періодичних видань.
 Підводячи підсумки семінару, голова методичного засідання бібліотечних працівників Світлана Николишин наголосила на ключових положеннях атестації бібліотечних працівників, ознайомила з основними документами, що врегульовують питання підвищення фахового рівня бібліотечних працівників, відповіла на питання стосовно списання російської літератури та проінформувала про навчально-методичний семінар по темі актуалізації та збереження бібліотечних фондів.





  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар