вівторок, 23 листопада 2021 р.

УКРАЇНА - ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

   21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи.
   У цей день ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаться в пам’яті народу назавжди, стануть гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
  У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ відбулася тематична виховна година Україна  - територія Гідності та Свободи, учасниками якої стали студенти 13 групи (куратор Ляхта О.В.)
  Студенти Грицина Наталя, Бевх Андрій, Матейко Павло та Повзанюк Юля  підготували інформацію про події листопада 2004 та 2013 років, розповіли про те, що для кожного означає бути гідним та вільним, прочитали вірші, присвячені  Героям Майдану.
  Під мелодію пісні Пливе кача по Тисині… присутні  хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто ціною свого життя став на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
  Огляд матеріалів, представлених на виставці За України долю стояв Майдан, провела бібліотекар Шевчук А.П.
  Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб. А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас. З Днем Гідності та Свободи!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар