четвер, 15 жовтня 2020 р.

18 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

                      

     Свято працівників харчової промисловості в Україні встановлене у  1995 році. З тих пір його відзначають кожну третю неділю жовтня.                               
  Харчова промисловість України — це тисячі великих, середніх та малих підприємств різної форми власності, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції. Завдяки їм на полицях наших супермаркетів панує розмаїття напоїв, м’ясних і молочних продуктів, хлібобулочних виробів, консервів та солодощів. 
 Лаборанти, технологи, майстри  та робітники щодня працюють над тим, щоб забезпечити людей якісними і смачними продуктами.
 Серед них і випускники Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
 Шановні колеги, студенти та випускники коледжу  від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом - Днем працівників харчової промисловості.
  Зичимо Вам гарного святкового настрою, міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай ваша праця гідно оплачується, а в домівках панує любов, злагода і взаєморозуміння, життя буде солодким, без гірких і гострих спецій, переповнене позитивними та незабутніми моментами.   
                              
                           
До цієї дати у бібліотеці Гусятинського коледжу ТНТУ розгорнуто книжкову викладку "Харчові технології - професія на всі часи".

                             

                             

Немає коментарів:

Дописати коментар