Свято працівників харчової промисловості в Україні встановлене у 1995 році. З тих пір його відзначають кожну третю неділю жовтня.
Харчова промисловість України — це тисячі великих, середніх та малих підприємств різної форми власності, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції. Завдяки їм на полицях наших супермаркетів панує розмаїття напоїв, м’ясних і молочних продуктів, хлібобулочних виробів, консервів та солодощів.
Лаборанти, технологи, майстри та робітники щодня працюють над тим, щоб забезпечити людей якісними і смачними продуктами.
Серед них і випускники Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
Шановні колеги, студенти та випускники коледжу від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом - Днем працівників харчової промисловості.
Зичимо Вам гарного святкового настрою, міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай ваша праця гідно оплачується, а в домівках панує любов, злагода і взаєморозуміння, життя буде солодким, без гірких і гострих спецій, переповнене позитивними та незабутніми моментами.
До цієї дати у бібліотеці Гусятинського коледжу ТНТУ розгорнуто книжкову викладку "Харчові технології - професія на всі часи".
Немає коментарів:
Дописати коментар