пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

ГОЛОСИТЬ ДЗВІН СТРИВОЖЕНО У КВІТНІ

    26 квітня 2019 року виповнюється 33-и роки з дня  чорнобильської катастрофи. Аварія, що сталася на атомній електростанції, залишається найважчою за своїми наслідками катастрофою в сучасній історії. Її масштаби могли б бути набагато більшими, якби не мужність і самопожертва сотні тисяч людей різних професій, які були задіяні для ліквідації наслідків аварії. Їх називають єдиним словом - ліквідатори.
   23 квітня бібліотекою Гусятинського коледжу ТНТУ для студентів 14-ї групи (куратор Мисько О.П.) було організовано зустріч із заступником голови громадської районної спілки “Чорнобиль” М.Б.Шигінським.
   Зворушливою  була   розповідь  Михайла Богдановича про трагічні події тих днів,  причини і наслідки чорнобильської трагедії, про свою 12-и річну служби в батальйоні охорони особливо важливих обєктів у 10-ти кілометровій зоні ЧАЕС та своїх побратимів, з якими підтримує дружбу по сьогоднішній день.  
  На закінчення заходу студенти подякували гостеві за цікаву бесіду, вручили квіти і зробили спільну фотографію на згадку про зустріч.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар