четвер, 6 грудня 2018 р.

ПРАВОВИЙ СТАТУС МОЛОДОЇ ЛЮДИНИ

   4 грудня 2018 року, в рамках проведення Всеукраїнського  тижня права, з метою підвищення рівня правової культури молоді, поширення інформації і захисту прав людини та запобігання проявам асоціальної поведінки в молодіжному середовищі, у бібліотеці Гусятинського коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя відбулася зустріч студентів  з в.о. начальника Гусятинської РВ ДВС ГТУЮ Навроцькою М.М., в.о. начальника Гусятинської РВ ДРАЦС ГТУЮ Ділай І.М. та державним нотаріусом Гусятинської ДНК ГТУЮ Мороз Л.С.
   На заході студенти дізналися про  історію започаткування  Всеукраїнського  тижня права, про заходи, які організовуються під час його проведення, а також довідалися про свої права згідно Декларації прав дитини.
   Всі студенти, які були присутні на зустрічі, отримали  буклети з інформацією та контактними телефонами організацій, куди можна  звернутися у випадку порушення їхніх прав та свобод.
    Захід супроводжувала книжкова виставка "Права. Гарантії. Захист", на якій представлена література та буклети правового змісту.

 





                               


Немає коментарів:

Дописати коментар