середа, 2 жовтня 2024 р.

1 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦЬ

     1 жовтня 2024 року в Україні відзначали свято, яке переповнює гордістю серця мільйонів українців, - це День захисників і захисниць України. У це свято ми вшановуємо героїв, що захищають нас, і пам'ятаємо тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність Батьківщини.
  "Сила духу, мужність і честь" - під такою назвою, з ініціативи бібліотекарів Гусятинського фахового коледжу ТНТУ, відбулася зустріч студентів ІІ курсів зі старшим солдатом Шутаком Михайлом Івановичем.
   Вечір-зустріч розпочався піснею "Герої не вмирають", яку виконала студентка групи П-41 Панчук Діана. Літературно-музичний монтаж підготували студенти груп А-41 та Т-41.
   Змістовною і цікавою була розповідь Михайла Івановича про перші дні війни, бойові операції, в яких брав участь. Адже за півтора роки служби довелося давати відсіч ворогу на різних ділянках фронту. Пригадав побратимів, з якими, ризикуючи життям, мужньо захищав Батьківщину.
   Затамувавши подих, учасники заходу слухали розповідь воїна, яка нікого не залишила байдужим.
     На завершення зустрічі ветеран дав відповіді на запитання студентів та закликав молодь бути патріотами нашої України, адже в майбутньому, після перемоги, кожен із них має зробити свій внесок в розбудову та захист своєї землі.
    Пам'ять про героїв, що до останнього подиху не випустили зброї з рук та ціною власного життя захистили Україну, вдячність тим, хто продовжує боротися, - навіки залишиться в наших душах і вічно їм жити в серцях українців.
    Слава Україні! Героям слава!
  







Немає коментарів:

Дописати коментар