вівторок, 22 лютого 2022 р.

СВІЧКА ПАМ'ЯТІ АНГЕЛАМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

  20 лютого Україна відзначала День Небесної Сотні. Революція Гідності стала символом відродження та становлення української нації, солідарності українців навколо рідної держави. Саме на Майдані народилася Україна ХХІ століття.
  На вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні бібліотекою Гусятинського фахового коледжу ТНТУ спільно із 12-ю групою (куратор Саска Г.В.)  проведено вечір-реквієм “Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні”.
   Захід розпочався музичним кліпом “Небесна Сотня”. Ведучі заходу Семенчук Максим та Саска Валентин повернули всіх в той час, коли беззахисні, проти снайперської кулі, Герої до останнього стояли на Майдані, за вільну людину у вільній країні.
 Щемлива поезія прочитана Малжанською Христиною та Панчук Діаною, присвячена українським Ангелам, звучала по-особливому і торкнулася серця кожного присутнього.
  Окрасою вечора стала пісня “Герої не вмирають” у виконанні студентки Панчук Діани.
 Нехай пам’ять про героїзм усіх невинно вбитих гуртує нас, нехай дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для боротьби за незалежність та суверенність України. Вони згасли як зорі, але в пам’яті нашій житимуть вічно.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар