понеділок, 2 жовтня 2023 р.

СИЛА НЕСКОРЕНИХ

    

     1 жовтня 2023 року, у День Покрови Пресвятої Богородиці,  в Україні відзначають День захисників і захисниць України. 
    Багато поколінь мужніх захисників стояли на сторожі української державності: від славних козаків, відважних героїв народних повстань, безстрашних воїнів УПА та Другої світової війни, сміливих лицарів Революції гідності до теперішніх героїв російсько-української війни, які героїчно боронять нашу землю від російського агресора.
      "Сила нескорених" під такою назвою у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ відбувся вечір-зустріч з героєм нашого часу, викладачем коледжу Говенком Б. П. зі студентами 2-х курсів.
     У своїй розповіді Богдан Петрович пригадав перші дні війни, бойові операції, у яких брав участь, своїх побратимів, які, ризикуючи життям, мужньо протистоять агресору.
    На завершення заходу Говенко Б.П. дав відповіді на запитання студентів та закликав молодь не забувати про війну, яка продовжується, добре вчитися та бути патріотами нашої України.
    Вшановуючи пам'ять героїв, які віддали своє життя за свободу і волю України, і тих, хто продовжує боротися - заслуговують на нашу повагу і вдячність. Ваш подвиг ніколи не буде забутий. 
       Слава Україні! Героям слава!