вівторок, 23 серпня 2022 р.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

    День Незалежності України -  свято, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою України Акту проголошення незалежності України.
    Ця визначна дата  навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
   31-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати зі зброєю в руках, оборонячи від російського агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
   До цієї славної дати у бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ розгорнуто книжкову виставку З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО! 
   Бажаємо всім  здоровя, миру, добробуту і нових звершень в імя України! Зі святом Вас.