середа, 16 червня 2021 р.

ЦЕЙ КРАЙ УКРАЇНОЮ ЗВЕТЬСЯ

  24 серпня 2021року Україна відзначатиме 30-у річницю своєї незалежності. День Незалежності України - головне державне свято нашої країни. Воно величне, як дух сивої і славної давнини, особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. Вдумаймось, скільки поколінь українців боролися за незалежність України, віддали за неї своє життя, скільки людей мріяли про цей день, а саме нам випала честь бути сучасниками народження Української держави.
  На відзначення цієї славної дати в бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ відбувся літературно-музичний вечір "Цей край Україною зветься", у проведенні якого взяли участь студенти 11 групи (куратор Шепетюк Л.В.)
  Ведучі заходу Червонюк Ліза, та Миханцова Кароліна розповіли про боротьбу українського народу протягом багатьох віків за право мати свою самостійну й незалежну державу, визначні віхи становлення незалежної України та відстоювання територіальної цілісності на сході нашої країни.
   Окрасою вечора стали пісні та поетичні рядки про Україну та її славних героїв, які виконали Безкоровайна Софія, Козак Наталя, Клапущак Софія та Балацька Софія.
 На завершення заходу бібліотекар Шевчук А.П. зробила огляд літератури, представленої на виставці "Квітуй, Україно, незалежна державо, багата і щедра святая земля". 







вівторок, 15 червня 2021 р.

БІБЛІОТЕЧНИЙ УРОК

 Бібліотечний урок на тему: Документація бібліотеки навчального закладу: ведення та облік для студентів діловодів гр.Д-21 провела завідувач бібліотеки Старенька О.В.


понеділок, 7 червня 2021 р.

Гості бібліотеки - колишні студенти

 До бібліотеки Гусятинського фахового коледжу ТНТУ завітали колишні студенти.






ВИСТАВКА РОБІТ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ

 У бібліотеці Гусятинського фахового коледжу ТНТУ проходить виставка робіт народної творчості студентів, викладачів та працівників коледжу. Запрошуємо до перегляду.